Tietoa meistä

Kangasalan Ratsastusterapia on vuonna 2007 perustettu yksityinen terveyspalveluyritys, joka tuottaa fysioterapeuttisia ratsastusterapiapalveluja Kangasalla. 

Petra Nowak

Yrityksen toiminnasta ja terapiatyöstä vastaa Petra Nowak. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta v. 2000, jonka jälkeen hän on toiminut neurologisen kuntoutuksen parissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla Englannissa ja Suomessa. 


Ypäjän Hevosopiston järjestämän 3,5-vuotisen ratsastusterapeutti-SRT -täydennyskoulutuksen Petra Nowak on suorittanut työn ohessa v. 2007, jonka jälkeen hän on toiminut kokopäiväisesti ratsastusterapeuttina Kangasalla.


Petra Nowak on lisännyt osaamistaan vastaamaan nykypäivän moninaisia  terveyspalvelualan liiketoiminnan tarpeita ja suorittanut v. 2018 työn ohessa Master of Health Care -tutkinnon Health Business Management -koulutusohjelmassa Metropolia ammattikorkeakoulussa,  ja suorittanut myös Tredussa v. 2019 yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (sote).


Toimipaikka

Kangasalan Ratsastusterapian ratsastusterapiapalvelut toteutuvat  Wääksyn Kartanon tallilla. Wääksyn Kartanon alueella ratsastaminen on mahdollista  kauniissa maastoissa, kahdella valaistulla ulkokentällä  ja tilavassa ja valoisassa maneesissa.