Tietoa meistä

Kangasalan Ratsastusterapia on vuonna 2007 perustettu yksityinen terveyspalveluyritys, joka tuottaa fysioterapeuttisia ratsastusterapiapalveluja Kangasalla kaikenikäisille ratsastusterapiasta hyötyville asiakaille.

Kangasalan Ratsastusterapia toteuttaa Kelan yhteistyökumppanina Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. 

Petra Nowak

Yrityksen toiminnasta ja terapiatyöstä vastaa Petra Nowak. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta v. 2000, jonka jälkeen hän on toiminut neurologisen kuntoutuksen parissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla Englannissa ja Suomessa. 


Ypäjän Hevosopiston järjestämän 3,5-vuotisen ratsastusterapeutti-SRT -täydennyskoulutuksen Petra Nowak on suorittanut työn ohessa v. 2007, jonka jälkeen hän on toiminut kokopäiväisesti ratsastusterapeuttina Kangasalla.


Petra Nowak on lisännyt osaamistaan vastaamaan nykypäivän moninaisia  terveyspalvelualan liiketoiminnan tarpeita ja suorittanut v. 2018 työn ohessa ylemmän ammattikorkeakoulututukinnon (fysioterapeutti YAMK, Master of Health Care in Health Business Management ) Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Näiden tutkintojen lisäksi hän on suorittanut  v. 2019 Tredussa sosiaali- ja terveysalalle suunnatun yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJEAT).


Toimipaikka

Kangasalan Ratsastusterapian ratsastusterapiapalvelut toteutuvat  Wääksyn Kartanolla Kangasalla. Wääksyn alueella ratsastaminen on mahdollista kauniissa maalaismaisemissa, monipuolisissa maastoissa, kahdella valaistulla ulkokentällä ja tilavassa, valoisassa maneesissa.